HomeVacaturesContact

Ons adres:

TimmerSelekt Doornenbal B.V.
Bobinestraat 5
3903 KE VEENENDAAL

Telefoon: 0318-522603
Fax: 0318-522477

E-mail:
info(at)doornenbal.com

Kantoor Doornenbal

Nieuwbouwprojecten halen voordeel uit het vooraf beglazen en aflakken.

Verlaag de faalkosten met Concept III

Ook een houten kozijn kan 40 jaar of langer onbezorgd mee. Zeker wanneer u als opdrachtgever kiest voor Concept III. Het beglaasd en afgelakt plaatsen van de kozijnen in de afbouwfase. Door in de ruwbouwfase gebruik te maken van een stelkozijn, voorkomt u dat het originele kozijn tijdens de bouw aan zware beproevingen wordt blootgesteld.

De Concepten I, II en III die de Nederlandse Bond van Timmerfabrikanten enkele jaren geleden introduceerde bieden opdrachtgevers duidelijkheid over wat zij mogen verwachten. De trend bij zowel bij nieuwbouw- als renovatieprojecten is concept III hier worden de kozijnen volledig afgelakt en beglaasd op de bouw aangeleverd en gemonteerd door gespecialiseerde vakmensen. Wij nemen als timmerfabrikant de planning en organisatie voor onze rekening en bieden een verzekerde garantie op het kozijn. Alle verantwoordelijkheden liggen bij de timmerfabrikant en u als opdrachtgever heeft slechts één aanspreekpunt om alles mee af te stemmen en te regelen

Het werken in de nieuwbouw met Concept III in combinatie met een stelkozijn bespaart kosten. Het maakt het inzetten van een schilder en glaszetter op de bouwplaats overbodig en de faalkosten gaan drastisch naar beneden. Concept III staat garant voor kwaliteit en duidelijkheid! Duidelijkheid voor u als opdrachtgever die weet wat hij mag verwachten!