HomeVacaturesContact

Waarom kiezen voor TimmerSelekt Doornenbal?

TimmerSelekt Doornenbal;
Uw ketenpartner in het bouwproces.

Het antwoord op de vraag: ‘Waarom kiezen voor TimmerSelekt Doornenbal is al voor een deel gegeven in: visie en toekomst. Toch zijn er nog meer redenen waarom TimmerSelekt Doornenbal uw voorkeur verdient.

De allerbelangrijkste reden is, omdat TimmerSelekt Doornenbal uw partner is in het bouwproces. Wij geloven stellig in de gedachte: ‘Doen waar je goed in bent! Maak gebruik van elkaars kwaliteiten en kennis. Het zijn de belangrijkste factoren om te komen tot een optimaal eindresultaat, want men versnelt het bouwproces en verlaagt de faalkosten. Wanneer iedereen binnen de keten zijn kennis en meerwaarde inbrengt is het werken met elkaar prettiger en het resultaat voor iedereen beter.

LEAN

TimmerSelekt Doornenbal gelooft in SAMEN. Onze ervaring op het gebied van advisering, oplossingsgericht denken, het bieden van maatwerkconcepten en een optimale logistiek zorgt ervoor dat u als hoofdaannemer uw afspraken ten opzichte van uw opdrachtgever perfect kunt nakomen.

Ontwerp en ontwikkelfase

Laat ons vroegtijdig meedenken in het bouwproces. Verspil geen tijd door eerst te doen en later te ervaren dat het anders werkt. TimmerSelekt Doornenbal voorkomt vertragingen door hun kennis in een vroegtijdig stadium in te brengen. Het eerste ontwerp is ook het juiste ontwerp en hoeft niet achteraf anders of bijgesteld te worden. .

Logistiek

Zeker bij renovatieprojecten beschikt TimmerSelekt Doornenbal over de ervaring en de juiste vakmensen die weten hoe ze binnen een bewoonde omgeving - zonder veel overlast te veroorzaken - een project probleemloos dienen uit te voeren. Als partner in het bouwproces spelen ook sociale en communicatieve vaardigheden een belangrijke rol.

De vakmensen van TimmerSelekt Doornenbal weten hoe te communiceren.