HomeVacaturesContact

Deuren met een sfeerverhogend en uitnodigende uitstraling

Het liefst koopt u de kozijnen, ramen en deuren op één vertrouwt adres. U versnelt daarmee uw inkoopproces, maar zeker ook de logistieke uitvoering van uw project. Misschien is wel het allerbelangrijkste, dat alle gevel- en wandelementen perfect op elkaar zijn afgestemd.

TimmerSelekt Doornenbal levert een zeer uitgebreid assortiment binnen- en buitendeuren van een hoogwaardige kwaliteit en uitstraling. De collectie bestaat uit in eigen beheer gemaakte buitendeuren. Dat betekent dat we uw buitendeur precies die detaillering en die finishing touch kunt geven die u wenst uit te stralen.

Zeker een buitendeur zegt veel over de sfeer die de bewoners willen uitstralen. De voordeur vormt het visitekaartje van uw woning. Vandaar dat wij een zeer uitgebreid assortiment buitendeuren (waaronder voordeuren, dubbele tuindeuren, schuifpuien, duodeuren, poortdeuren en draaikiepdeuren) voeren. Voor elke sfeer de juiste detaillering en ook de kleurkeuze is zeer ruim. Het assortiment bestaat zowel uit moderne, semiklassieke en klassieke deuren. Maar zeker ook de populaire landelijke sfeer. De deuren kunnen zowel met als zonder beglazing worden geleverd. De beglazing kan al in de fabriek worden aangebracht.

Binnendeuren van Living Doors

De binnendeuren die TimmerSelekt Doornenbal voert komen uit de topcollectie Living Doors van Weekamp. Professionals in het maken van deuren. Als geen ander weten zij dat elk huis zich kenmerkt door z’n sfeer. Binnendeuren worden steeds meer gezien als meubelstuk en vormen een onderdeel van het interieur. De stijl en de kleur van de binnendeur bepalen het effect. Alle Living Doors deurmodellen zijn leverbaar in verschillende designs, perfect passend bij uw interieur. U kunt zelf kiezen voor de gewenste profilering en het paneel. Binnen de Living Doors-collectie treft men een zeer uitgebreid scala aan modellen en kleuren. Leverbaar in alle stijlen van modern, semiklassiek tot klassiek en landelijk.